Udruženje Sarajevo Taxi je i pored teške situacije u kojima se i sami nalaze zbog pandemije, i loše ekonomske situacije, odlučilo podijeliti oko 200.000 hirurških maski građanima Sarajeva.

Udruženje je putem svojih taxi štandova distribuiralo pakete maski koje će članovi udruženja dijeliti građanima Sarajeva, a za same vozače koji su članovi udruženja Sarajevo Taxi, obezbijeđene su i Fpp2 maske.

Vozači Sarajevo Taxi će i kroz ovo teško vrijeme, kako i uvijek do sada, biti uz građane Sarajeva.

Iz apoteke BioHerbal također su dali i svoj doprinos za podjelu dijela maski koje će u narednim danima mobilni timovi Sarajevo taxija dijeliti građanima. U momentima kada je sistem zakazao još uvijek postoje oni koji vraćaju nadu za bolje sutra, budimo ujedinjeni i odgovorni.

Biljna apoteka BioHerbal doo sa sjedištem u ulici Zmaja od Bosne 50 na Socijalnom u Sarajevu, u saradnji s udruženjem Sarajevo-taxija stoji na raspolaganju građanima 24/7 za dostavu suplemenata, vitamina, minerala i svega ostalog neophodnog za borbu protiv korona virusa,ali i prijevoz pacijenata uz napomenu da se radi o COVID-19 pozitivnom pacijentu da bi obezbijedili adekvatno vozilo.